Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Samlevnad |  Sport |  Vetenskap | 

Karpstryparn II

Denna blogg handlar mest om politik, invandringsextremism, politisk korrekthet, demokrati och svenskfientlighet.

www.karpstryparn.blogspot.com

Almedalsveckan 2018: Antidemokrater som Stefan Löfven och Annie Lööf vill stoppa NMR - påstår sig värna om demokratin samtidigt som de är emot den

Ett av Almedalsveckans budskap är att det är en demokratisk plats där alla är välkomna att föra fram sina politiska budskap oavsett om man representerar ett parti eller en organisation, så har det alltid varit ända sedan politikerveckan i Almedalen på Gotland startade och så fortsätter det förhoppningsvis att vara.
Ja, jag säger förhoppningsvis eftersom det finns antidemokrater från politiskt korrekta partier (och även politiskt korrekta organisationer) som vill förinta demokr...

Angående debatten mellan S:s Magnus Manhammar och SD:s Magnus Persson: Är åsiktsregistrering ett a-kasseberättigat jobb?

Efter en riksdagsdebatt som ägde rum den 8:e mars i år anmäls först nu den sverigedemokratiske politikern Magnus Persson av den socialdemokratiske Expo-veteranen Magnus Manhammar för förtal. Debatten handlade om arbetsmarknad och arbetsmiljö, men kom även att handla om den vänsterextrema hattidningen Expo och dess tillhörande hatsajt med samma namn.
Magnus Manhamma...

Fortsatt skymfande och förstörelse från politiskt korrekt håll av Sveriges Nationaldag

Sverige är på många sätt ett märkligt land, ta bara det här med att politiskt korrekta krafter gör allt för att försöka förstöra, förinta och på andra sätta förgöra svensk kultur, det svenska (t ex svenska seder och traditioner) osv.
Ett av mängder med exempel och bevis på det är Sveriges Nationaldag, medans man i andra länder är stolta över sitt lands Nationaldag och firar den som den ska firas är det i Sverige precis tvärtom.
I Sverige är det på mån...

En av Sveriges mest kända operasångare döms för att ha utnyttjat en 14-årig pojke sexuellt - "straffet" är dock ynkligt

"I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna", heter det ju. Dessa kan man hitta lite överallt, inte bara bland brottsbenägna invandrare och "flyktingar" utan också i lite finare kretsar som t ex tenorvärlden.
Angående det sistnämnda dömdes i maj i år den kände operasångaren Niklas Björling Rygert för pedofilbrott :

Till skillnad från Sverige vill Ungern hjälpa folk på plats - där behövs ju hjälpen verkligen och det är bättre för alla parterTidigare i veckan träffades Polens och Ungerns båda premiärministrar i Warszawa för att diskutera EU och migrationen, en av dessa ministrar var Viktor Orban:

Efter gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda: Vem av partiledarna innehar titeln som störst idiot? Eller är titeln uppdelad i och till flera?Efter gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda vet man inte om man ska skratta eller gråta, den enda partiledaren som visste vad han talade om var ju precis som vanligt SD:s partiledare Jimmie Åkesson. Åkesson betedde sig också respektfullt gentemot sina motståndare.
Men i övrigt var det ingen ordning alls, däremot försökte de övriga partiledarna slå varandra i vem som kunde föra fram de mest idiotiska "argumenten" (som ju inte heller var några argument).
Värst va...

Angående högklackatartikeln: Skulle feministen Nicole Valencia vinna SM i idioti om det fanns?

Feminism är på många sätt ren idioti, de allra flesta feminister är också idioter. Detta är det dock ingenting konstigt med, men det borde vara det med tanke på hur bra feminism påstås vara.
Men så är det alltså inte, lika lite som att feminism och feminister skulle stå för jämlikhet mellan könen.
Angående det här med idioter så är som sagt de allra flesta feminister det, t ex Nicole Valencia som i fredags fick en "debattartikel" publicerad i Dagens Nyheter i vilken hon p...

Ingrid Carlqvist och Daniel Frändelöv bakom podduon Ingrid & Conrad riskerar att åka in på "kåken" - har inte tagit reda på vad som gäller om man kör webbradio

Efter mycket om och men har nu JK, alltså Justitiekanslern, bestämt sig för att inleda en förundersökning mot Ingrid Carlqvist och Daniel "Conrad" Frändelöv:

Donald Trump angående USA:s attack mot Syrien: "Ooopps, eeeh, hoppsan, jag råkade visst starta ett tredje världskrig"Tidigt i morse attackerade USA Syrien med 100 missiler , detta på grund av en påstådd kemvapenattack i staden Douma förra lördagen:

Sveriges Unga Muslimer får inget statsbidrag den här gången heller - och det med all rättDen islamistiska organisationen Sveriges Unga Muslimer blir återigen nekad statsbidrag , vilket naturligtvis inte är konstigt alls.
Organisationen har ju titt som tätt på sina möten haft (och har fortfarande) muslimska företrädare av olika slag som propagerat för våldshandlingar av olika slag (t ex mord) på homosexuella och andra HBT-människor, SUM (alltså Sveriges Unga Muslimer) förk...

Lite grann om äggätarhögtiden Påsk

Den här helgen är det Påsk , nämligen en kristen högtid som från början firades till minne av att Jesus led, dog och uppstod (hur kan man förresten göra alla dessa tre saker samtidigt??? Att lida så att man dör är väl en sak, men det är ju inte så att Haiti är kristendomens vagga precis).
Men all utveckling sker ju ständigt, och så även Påsken. För de allra flesta människor är Påsken sedan dess någonting helt annat...

Nyckelord för Karpstryparn II

invandring |  vänsterextremism |  demokrati | 

Bloggar liknande Karpstryparn II


Tillbaka till kategorin politik

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.