Allmänt |  Data & IT |  Ekonomi |  Film & TV |  Filosofi |  Fotobloggar |  Företagsbloggar |  Humor |  Kultur |  Litteratur |  Mat |  Mode |  Musik |  Nöjen |  Personligt |  Politik |  Resor |  Sport |  Vetenskap | 

Stephany Tieu - Life of me

Min blogg handlar mest om mitt liv & Inspiration av bilder

stephanytieu.blogg.se

Blogg flyttning

http://stephanytieu.myshowroom.se/

Trött, glad och lite pigg

Min första skoldag idag var ganska bra. Mycket information fick man också om hur denna veckan och den andra kommer att se ut. Jag gick fel håll till min skola då jag gick på baksidan än på framsidan. Klassen var vi ganska många fast vi var mest tjejer och få killar. Lärde känna några i klassen iaf :)

Imorgon ska klassen till Lernia innan 9 då vi ska får veta om datakunskap. Datakunskap vet jag allt men det är obligatorisk så man måste dit.

Fått veta också att utbildningen...

I'm home

Hemkommen från min älskling. I fredags var det lite katastrof. Försökte nå killen samtidigt som jag visste att han inte mådde bra. Jag hade köpt biljetten då han svarade att jag skulle stanna hemma. Jag gav mig inte då jag svarade tillbaka att jag åker ändå. Han svarade ok. Tågresan gick bra och när jag skulle ta bussen, så skulle det ta max 10 min till min älskling. Tyvärr tog det en halv timme för bussen körde igenom stan.

Märktes att älskling inte alls mådde bra så jag fick sova i...

Svårt att sova

Sitter här, tittar på YT och prata inne på msn. Jag vilade innan vid 8 tiden och vaknade vid 10 :(
Imorgon tänkte jag faktiskt åka in till stan och beställa sushi hem, blev sugen på sushi faktiskt! ?

Ska beställa 10 bitar California maki och 10 bitar Cripsy Ebi Maki.
Får ser hur jag känner för det imorgon och imorgon kväll inte säkert att jag ska åka till min älskade, då han är sjuk :( hoppas på att han mår bättre tills imorgon kväll...

Nöjd med den nya hårfärgen

Resultatet blev faktiskt fin och snygg. Tyvärr blev det inte rödbrun än blir rödsvart. Är jättenöjd!

Redbrown color

Sitter här med en plastpåse i huvudet. Vänta tills färgningen verkar färdigt och sedan ska jag skölja av det :)
Imorgon är det fredag, längtar redan och på kvällen ska jag åka till min älskling ?

På lördag ska mamma går på bröllopet vid norra hamnen i hbg. Synd att jag inte kan följa med. Hellre umgås med min älskling än går på bröllopet.

Nej, nu ska jag lagar spagetti med köttfärsås :D

En lugn onsdag

Sitter här och tittar på Monkey King. Dicky Cheung spela huvudrollen och han passar i rollen också :) Min näspiercing, var nästan orolig över smycken då den syntes knappt :( var tvungen att tvätta och greja lite med den. Tog ett papper och försökte försiktig pressa lite så smycken inte sjunker genom huden. Lite små jobbig.

Övermorgon åker jag till min älskling och stanna tills på söndag. Egentligen ville jag stanna till måndag men på söndag kan inte älsklingen och dagen efter börjar j...

Mina piercingar

Skönt att vara hemma

Hemkommen från stan för 1 timme sedan. Var på gecko smycken och piercade mig i näsan. Det gjorde inte så värst ont när kanylen stack in. Det gjorde ont när smycken sattes på samtidigt som hon piercare skruvade, då rann min ena ögon av tårar. Gjorde det på högersida ;)

Resulteten blev jättefin och smycken ser ut som en liten bling bling. När jag var 14-15 år så gjorde jag det inne på India fast då gjorde det med en pistol.

Smycken var lite större än den som jag har just nu...

God morgon!

Vaknade för en stund sen och tänkte innan på att gå lägga mig igen. Inte lönt egentligen när klockan är 10.41 :( innan 13.00 ska jag åka till geckosmycken för jag har fått en tid. Längtar redan ?

Igår kväll mådde jag inte så bra pga hur min mamma mådde igår. Det kändes jobbigt och sorglig när ens mamma gråter framför en. Jag har börjat insett det nu fast lite bara än mycket. Jag vill förstår min mamma samtidigt vill inte förstår henne alls. Det finns både positiv och negativ om min ma...

Har haft en trevlig helg

Fredag och igår var jag hos min pappa :) hade det trevligt faktiskt! I lördags åkte vi till Väla och vi tittade på klockor till min faster som fyllde år igår. Vi ska fria henne nu på lördag som kommer och jag kanske ska åka dit, inte säker. Jag träffade min andra faster med Phu och hans fru inne på HM.

Jag köpte en västjacka, mössa och halsduk av päls. Jag behövde inte betala än pappa betalade :) köpte ett par mobilskal till min mobil, en vit och en rosa. Rosa skalet använde jag nu :)...

Bloggar liknande Stephany Tieu - Life of me


Tillbaka till kategorin personligt

Om commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan.